Reminder
!
Reminder
!
Stone sal(岩盐)餐厅
Stone Sal
空间 餐厅设计 2239 0 2018-12-03
Like(0) Favor(0)
Details
Chinese / English
作品简述
Stone sal(岩盐)餐厅位于中国上海东湖路9号,紧邻最繁华的淮海路。餐厅创始人希望以“食物自身“的独特魅力引领食客体验“犹如身处云端”的极致感受,设计师以此为设计的终极目标,将不同的材质融入个性的设计,为餐厅的食客打造走上“云端”的漫步之路。
Project Description
Stone sal restaurant is located at No. 9 Donghu Road, Shanghai, China, close to the most prosperous Huaihai Road. The founder of the restaurant hopes to lead the diners' experience of “being in the clouds” with the unique charm of “food itself”. Designers use this as the ultimate goal of design, and integrate different materials into individual designs to create a restaurant for the diners. A stroll on the "cloud".
Comment

User Name

Replied: {{ commentsMention }}

{{ item.email }} {{ moment(item.meta.createAt).format('YYYY-MM-DD HH:mm:ss') }}

Replied: {{ item.mentioned }} {{ item.content }}

Reply
Page {{commentsCurrent}} / {{Math.ceil(commentsCount/12)}} Pages Previous Next Go
Reminder
!
Share