Reminder
!
Reminder
!
東涌昇薈 (香港)
(The Visionary – Tung Chung, Hong Kong)
空间 住宅空間設計 3577 1 2017-07-29
Like(2) Favor(0)
Details
Chinese / English
作品简述
此项目位于香港東涌,屋主喜歡現代優雅的感覺,所以設計師在客飯廳採用黑白為主要色調,並在傢俬和牆上使用了不同的物料來營造出層次感及優雅的感覺。客飯廳的傢俬特意採用了鋼琴漆,把鋼琴的優雅融合在這次主題的劇本以內。飯廳牆身利用黑鏡鋼裝飾配襯灰鏡來增強視野空間,而走廊入口更加添了雲石門框來增加高貴感,讓整個空間的氣質提升不少。整個廳天花的位置運用了跌級假天花並加了黑色坑線裝飾,與主題相呼應。書房色調以素白為主,簡潔利落,感覺舒適自然淡淡滲出現代感。
Project Description
The project is located in Tung Chung, Hong Kong and the theme is modern elegance. Designer utilised black and white as the main colour in the living and dining room while the furniture and feature wall utilised different materials to create the sense of layering and elegance. The furniture with glossy finish perfectly matches the piano. The feature wall with black stainless steel and of grey mirror creates sense of space while the corridor entrance with marble creates sense of elegance. To unify the overall design, the false ceiling made in black and white colour. For the study room, white is the main colour that looks comfortable yet modern.
Comment

User Name

Replied: {{ commentsMention }}

{{ item.email }} {{ moment(item.meta.createAt).format('YYYY-MM-DD HH:mm:ss') }}

Replied: {{ item.mentioned }} {{ item.content }}

Reply
Page {{commentsCurrent}} / {{Math.ceil(commentsCount/12)}} Pages Previous Next Go
Reminder
!
Share